MARIA ⋆ 220492 ⋆ AARHUS


DEN LANGE VERSION...
Mit navn er Maria – og jeg er en 24-årig kreativ, smilende og udadvendt designstuderende, som i sommeren 2015 blev uddannet Mediegrafiker på Hansenberg i Kolding. Jeg er bosat i hjertet af Aarhus C sammen med min kæreste Søren og vores hund Basse. 

Jeg vil beskrive mig selv, som en pige med ben i næsen som elsker at udleve sine drømme og arbejder benhårdt for sine mål. Jeg har altid haft en lille “DIY freak” gemt i mig, som har en stor passion for godt håndværk og ikke mindst “den sidste detalje”. Jeg blev uddannet Mediegrafiker hos et af Danmarks støreste trykkerier i 2015. Her fik min kreative tankegang lov til at spire og jeg lærte, at sammenfatte mine kreative evner med tekniske orienterede løsninger.

Min nysgerrighed blomsterede efter mere viden og uddannelse i den grafiske branche – jeg ønskede at skabe en unik og personlig profil! En profil hvor jeg kunne sammenkoble mit tekniske håndværk og forståelse, med den mere design orienteret verden. Jeg søgte derfor om optagelse på uddannelsen Entreprenør og Designmanager på International Business Akademi Kolding, hvor jeg i sommeren 2015 blev optaget. Til sommer 2017 afslutter jeg min 2-årig uddannelse som E-designer, hvor jeg medbringer en masse ny viden og erfaring fra Entreprenørenes og Designernes verden. 

Mine ambitioner og drømme er at udvikle unik content, som skaber værdi og gør en forskel for modtageren. Det gør jeg ved at være fokuseret, struktureret og ikke mindst detalje orienteret. Min rejse er første lige begyndt og jeg glæder mig til, at tage dig med igennem mit portfolio og forhåbenligt efterlade et mindeværdigt visuelt indtryk – det er mit mål og passion i alt hvad jeg laver. 

 

Fang mig på LinkedIn

WHAT DO OTHERS SAY?